Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze en verzorging

DISCRETIE STAAT BIJ ONS HEEL HOOG AANGESCHREVEN

Iedereen die met haarverlies te maken krijgt, kan bij ons terecht voor een vrijblijvende inlichting. Discretie staat bij ons heel hoog aangeschreven. U wordt in een aparte ruimte ontvangen zodat u zich bij ons volledig op uw gemak voelt.

Onze haarwerken worden precies naar de afdruk van uw schedel gemaakt. De vorm van het haarwerk moet perfect overeenkomen met de vorm van de kale plek of de plaats waar het haar dun is. Als een tweede huid zit het over de haarloze plek. Daarom maken we altijd eerst een mal. Niet alleen de vorm wordt perfect overgenomen maar ook de dikte van de eigen overgebleven haren, de kleur, eventueel het juiste percentage grijze haren, de gewenste krulling, het gewenste kapsel, enz. worden volledig opgenomen en perfect in het haarwerk weergegeven.

Het vervaardigen van deze haarwerken is volledig handwerk. De haartjes worden één voor één ingeplant, zodat de haartoevoeging er exact uitziet als een behaarde hoofdhuid. Deze natuurlijke inplanting geeft een volkomen natuurlijke valling zodat men absoluut niet kan zien dat u een haartoevoeging heeft.

Tot slot worden de haren in model geknipt. Dit vergt een hele aparte kunst en vervolledigt uw haarwerk. Deze speciale technieken leiden tot een product van wereldklasse.

Vind meer video’s op ons YouTubekanaal.

WERKWIJZE

Onderhoud en verzorging

Een haartoevoeging heeft altijd een goede verzorging nodig, om het even welke oplossing u ook mocht kiezen. Als u uw haar goed verzorgt, ziet het er mooier uit en heeft u meer en langer plezier. Dat deed u toch vroeger ook? Naast het eigen onderhoud adviseren wij u ook om regelmatig uw haarwerk door ons te laten controleren. Dat komt uw haar en u uiteindelijk ten goede. Daar wij nauw in contact staan met de firma Aderans zijn de haarverzorgingsproducten en het haar optimaal op elkaar afgestemd.
Bij ons mag u rekenen op een goede uitleg hoe je een haarwerk moet verzorgen.

Heeft u verdere vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren.