Haarwerken heren

Haarwerken heren

HAAR ALSOF HET HET UWE IS

Heren zijn welkom bij Haardecor te Gent voor haarwerken. We zorgen voor een natuurlijke uitstraling, bijna niet te onderscheiden van een echt kapsel door innovatieve methoden.

Er bestaan verschillende soorten haarwerken. Onze ervaren en deskundige kappers helpen u om de best passende keuze te maken.

Het aanbod in haarprothesen is groot. De haren kunnen gemaakt zijn uit natuurlijk haar of andere haarwerken bestaan uit hoogwaardige kunstvezels. Allemaal hebben ze een erg natuurlijke look en feel.

haarwerken-heren-Gent

ULTRA DUNNE HAARWERKEN VERVAARDIGD UIT NATUURLIJK HAAR

Deze haarwerken zijn heel natuurlijk aangezien de haartjes haar per haar worden ingeplant op een micro huid en steeds worden afgewerkt met een fijne lace front of dunne poly.

haarwerken - haarproblemen - heren

CYBARHAIR EN VHAIR BENADEREN HET MEEST NATUURLIJK HAAR

Haardecor te Gent werkt ook met haarwerken voor heren uit synthetische vezels die bijna niet te onderscheiden zijn van echt haar. Cyber Hair is kunsthaar dat twee keer langer meegaat dankzij een duurzame vezel. Cyberhair en VHair (voorheen Vital Hair) zijn onze gepatenteerde haarvezels. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) omvormen. De haarvezels zijn kleur- en krulvast en geven uw haarwerk een uiterst natuurlijke uitstraling.

Kijk ook eens op Facebook om een beeld te krijgen van onze speciaalzaak en medewerkers bij Haardecor te Gent.

Bel gerust voor een afspraak.

Neem contact op met kapper Flint voor een vrijblijvend gesprek:

+32 (0)9 226 61 03.