Haarproblemen heren

Haarproblemen heren

Heren die te maken hebben met haarproblemen door haarverlies of kaalheid, helpen we graag verder met nagenoeg onzichtbare haarwerken.

VOOR ALLE OORZAKEN EEN OPLOSSING

Heeft u haarverlies, schuift uw haarlijn op of zijn er kale plekken verschenen? Er zijn vele redenen die deze problemen kunnen veroorzaken.

Heren kunnen bijvoorbeeld lijden aan alopecia androgenetica. Daarbij zijn de haarzakjes overgevoelig voor mannelijke hormonen. Erfelijkheid speelt dan ook een grote rol. Een andere oorzaak zijn te veel mannelijke hormonen door het gebruik van anabole steroïden zoals bij bodybuilding. Of verder kan u plots veel kale plekken krijgen door de ziekte alopecia areata.

Met welke haarproblemen u ook worstelt, u kan steeds bij ons terecht. Wij streven er naar u er weer piekfijn uit te laten uitzien.

ULTRA LICHTE HAARWERKEN

ULTRA DUNNE HAARWERKEN VERVAARDIGD UIT NATUURLIJK HAAR

Deze haarwerken zien er heel natuurlijk uit omdat de haartjes haar per haar zijn ingeplant op een fijne “microskin” cap. Vooraan aan het hoofd is de haarlijn nagenoeg onzichtbaar door het gebruik van een dun montuur gemaakt uit een “lace” gaasje of een “poly” kunststof die de illusie geeft van de menselijke huid.

Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze!

haarwerken - haarproblemen - heren

Bekijk ook ons videokanaal op YouTube.

CYBARHAIR EN VHAIR

BENADERT HET MEEST NATUURLIJK HAAR

Heren met haarwerken van ons kunnen hun haarproblemen verhullen met de nieuwe technologische haarvezels. Cyberhair en VHair (voorheen Vital Hair) zijn onze gepatenteerde haarvezels. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) omvormen. De haarvezels zijn kleur- en krulvast en geven uw haarwerk een uiterst natuurlijke uitstraling.