Vital Hair

Vital Hair

ZO ECHT ALS NATUURLIJK HAAR

Vital Hair biedt natuurlijke haarwerken aan mannen en vrouwen met haarverlies.

vital-hair-natuurlijke-haarwerken-haarverlies

VITAL HAIR - The New Generation Of Hair

Zo echt als natuurlijk haar!

• Geen kleurverlies
• Licht om te dragen

Vital Hair ontketent een ware revolutie in de haarindustrie! Voor het eerst in de haargeschiedenis, is men erin geslaagd een vezel te ontwikkelen die de eigenschappen bezit van natuurlijk haar en de voordelen biedt van synthetisch haar. Niet alleen ziet de vezel er natuurlijk uit, hij voelt ook natuurlijk aan!

U kunt de haren wassen, drogen, naar wens in model brengen, … alsof het uw eigen natuurlijk haar zou zijn. De vezel blijft bovendien perfect in model, is kleurvast en licht om te dragen.
Kortom: de beste kwaliteiten uit de natuurlijke en synthetische wereld gecombineerd!

Het geheim van Vital Hair zit in zijn unieke vezelconstructie, wat eigenlijk een perfecte kopie is van natuurlijk haar. Daardoor laat Vital Hair zich moeiteloos vermengen met natuurlijk haar, waardoor een weelderige natuurlijke haardos ontstaat.

Sterker nog: Vital Hair overtreft natuurlijk haar!
Door de combinatie van enkel de beste eigenschappen van natuurlijk en synthetisch haar, creëerden we een vezel van onberispelijke kwaliteit. Zwemmen, sauna, douchen en nog veel meer kan allemaal met Vital Hair, onbeperkt, net als met natuurlijk haar.

De vezel is hittebestendig, stabieler en lichter dan natuurlijk haar, wat alleen maar het draagcomfort ten goede komt.

Ook belangrijk om te onthouden is dat men in een Vital Hairmodel de laatste trends en stijlen kan creëren en bovendien kan behouden, zelfs na het wassen. Wie kan dat zeggen van zijn natuurlijk haar…?

Vital Hair vindt zijn toepassing in pruiken of gedeeltelijke haarvervanging, afhankelijk van de aard van het haarprobleem. Er is keuze uit een uitgebreid kleurenpallet, zodat elke kapselstijl gecreëerd kan worden.

ONTDEK EN BELEEF VITAL HAIR BIJ HAARDECOR!

PRUIKEN VITAL HAIR DAMES

Hieronder een paar voorbeelden van natuurlijke haarwerken gemaakt met Vital Hair.

vital-hair-natuurlijke-haarwerken-haarverlies
vital-hair-natuurlijke-haarwerken-haarverlies

Bekijk ook eens onze collectie van kapsels uit verschillende soorten materialen.