Haarproblemen dames

Haarproblemen dames

HAARWERKEN VOOR DAMES MET HAARUITVAL

Dames kunnen bij ons terecht voor professionele haarwerken wanneer zij een van de volgende haarproblemen hebben:

Hormonale haaruitval en alopecia androgenetica

Hormonen

Wanneer u te veel haar verliest, spreken we over haaruitval. Ten eerste kunnen hormonen haarproblemen bij dames veroorzaken. Aan de ene kant kan je haar verliezen door een verandering in hormonen (hormonale haaruitval). Bijvoorbeeld is er minder oestrogeen door de overgang. Anderzijds kunnen dames een erfelijke gevoeligheid voor een mannelijk hormoon in het bloed hebben (alopecia androgenetica). U kan dunner haar krijgen over het hele hoofd en vooral vooraan op de kruin.

Haartoevoeging

Voor deze dames maken wij een echte haartoevoeging! Zo’n haarwerken zijn gedeeltelijke haarstukjes. Ze sluiten mooi aan bij de rest van uw haar.

Belangrijk hierbij is dat zij muurvast zitten. Bovendien moeten deze haarwerken er natuurlijk uitzien. Het is net alsof het uw eigen haar is! Kijk hieronder naar een voorbeeld.

Haarwerken gedeeltelijk haarverlies vrouwen vóór
Haarwerk gedeeltelijk haarverlies vrouw voor
Haarwerken gedeeltelijk haarverlies vrouwen na
Haarwerk gedeeltelijk haarverlies vrouw na

Bekijk ons volledig videokanaal op YouTube.

Alopecia areata en alopecia totalis

Alopecia

Vervolgens kunnen dames haarproblemen krijgen door een verzwakt afweersysteem of een auto-immuunziekte. Er verschijnen kale plekken op het hoofd (alopecia areata) of er is volledige haaruitval (alopecia totalis). Zo zijn er dames met tijdelijke haaruitval en anderen onomkeerbaar haarverlies. Ieder kan rekenen op onze gedeeltelijke of volledige pruiken als oplossing.

Comfort en kwaliteit

Die haarprothesen zijn gemaakt op comfortabele caps. Dit zijn monturen die perfect aansluiten op het hoofd. Wij maken deze altijd op maat. Verder zijn de haren gemaakt uit natuurlijk haar of zeer kwalitatieve kunstvezels. Tot deze laatste behoren Cyberhair, Vital hair, Biolon, …

Haaruitval door chemotherapie

Daarnaast helpen wij dames die haar verliezen door chemotherapie. Bij ons is er een brede keuze in pruiken en chemomutsen.

Modellen pruiken haarwerken voor vrouwen met haarverlies

Met onze ruime collectie modellen kunnen wij u op een korte tijd verder helpen.

Verschillende mutsjes en turbans hebben wij op voorraad.

Andere oorzaken

Ten slotte hebben wij ook ervaring met de volgende haarproblemen:
• Trichotillomanie
• Frontale fibroserende alopecia
• Haaruitval door brandwonden, littekenvorming, bestralingen
• En vele andere oorzaken …