Haarwerken dames

Haarwerken dames

TERUG NAAR EEN VOLLEDIGE HAARDOS

Haarwerken voor dames

Bij Haardecor te Gent vindt u haarwerken en haarstukken voor dames.

Dames die te maken krijgen met haaruitval en dunner wordend haar, kunnen kiezen voor volledige haarwerken of gedeeltelijke haarstukken. Deze haarprothesen zijn ideale oplossingen voor dames die vroeg of laat te maken krijgen met haarproblemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over beginnende kaalheid of gedeeltelijke haaruitval op het bovenhoofd.

Met welke haarproblemen u ook kampt, er is altijd een oplossing. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze kapper.

Natuurlijk uitziend haar

Wilt graag terug haar zoals u het vroeger had, toen er overal op uw hoofd evenveel haar aanwezig was? Wees gerust, dat is mogelijk. Met de nieuwste technieken en met onze expertise werken wij uw haar bij. Het resultaat is bijna niet te onderscheiden van een natuurlijk kapsel!

Een haarwerk moet er steeds natuurlijk uitzien alsof het uw eigen haar is. Kijk hier onder naar een voorbeeld van haarwerken bij dames te Gent.

haarwerken-dames-Gent

De gepaste begeleiding

U krijgt bij Haardecor een deskundige begeleiding in de keuze van het haarwerk dat bij u past. Haarwerken bestaan in alle soorten en maten. De stof waaruit de haren zijn vervaardigd bestaan onder andere uit natuurlijk haar of hoogwaardige kunstvezels zoals VitalHair, Cyberhair, Biolon, … Haarwerken worden bij ons ook op maat gemaakt. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een voortreffelijk resultaat.

Haarwerken gedeeltelijk haarverlies vrouwen vóór
Haarwerk gedeeltelijk haarverlies vrouw voor
Haarwerken gedeeltelijk haarverlies vrouwen na
Haarwerk gedeeltelijk haarverlies vrouw na

Kijk ook eens op Facebook om een beeld te krijgen van ons kapsalon en onze medewerkers bij Haardecor te Gent.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op met kapper Flint voor een vrijblijvend gesprek:

+32 (0)9 226 61 03.